Notice

Formation significative d'histamine dans le thon (Thunnus albacares) à 2°C - Effets des emballages sous vide et atmosphère modifiée sur les bactéries psychrotolérantes

Significant histamine formation in tuna (Thunnus albacares) at 2°C - effect of vacuum and modified atmosphere packaging on psychrotolerant bacteria

Emborg J., Laursen B.G, Dalgaard P.*

* Danish Institute for Fisheries Research, Department of Seafood Research, c/o Technical University of Denmark, Søltofts Plads, Building 221, DK-2800 Kgs. Lyngby, Denmark ; Tél.: +45.4525.2566 ; Fax : +45.4588.4774 ; E-mail : pad@dfu.min.dk

International Journal of Food Microbiology, 2005, Vol. 101, p. 263-279 - Texte en Anglais


Référence bibliographique

3 - Sécurité des produits de la mer
3 - 4 Biocom
Notice n° 2005-3176
publiée dans Bibliomer n° 31, septembre 2005.