Notice

Les acides gras oméga 3 alimentaires favorisent l'arythmie durant une ischémie myocardiaque aiguë dans des coeurs isolés de porc

Dietary n-3 fatty acids promote arrhythmias during acute regional myocardial ischemia in isolated pig hearts

Coronel R.*, Wilms-Schopman F.J., Den Ruijter H.M., Belterman C.N., Schumacher C.A., Opthof T., Hovenier R., Lemmens A.G., Terpstra A.H., Katan M.B., Zock P.L.

* University of Amsterdam, Academic Medical Centre, Experimental and Molecular Cardiology Groups, Department of Experimental Cardiology, Meibergdreef 9,M0-53, NL-1105 AZ Amsterdam, The Netherlands ; E-mail : r.coronel@amc.uva.nl

Cardiovascular Research, 2007, Vol. 73 (2), p. 386-394 - Texte en Anglais

à commander à : l'éditeur ou à l'INIST


Référence bibliographique

1 - Produits de la mer et nutrition humaine
1 - 3 Metaheart